Kumaha Aing Weh

Lur! Ieu si Mamang tea, nu ngajieun akun @KumahaAingWeh…, apal teu? Ey, naha teu apal?
Sugan teh Mamang tos abus ka dunia selebritas… :(

Keun, ah, bae. Pokokna mah Mamang bade ngiringan nyarita. Hayu urang ngariung raramean, tibatan momotoran teu puguh. Plis, euy…, geus teu usum geng motor, mah.

Ieu carita kabeh datangan ti tanah Sunda, jadi nyaritana make basa Sunda atuh. Aya si Encay jeung si Entang, personil band “The Purutuls” nu hayang go international.
Carita geng Cabul, geng na barudak awewe ti SMA Cimohay, jeung loba deui.

Hayu atuh, urang mulai weh. Bae caritana teu nyarambung ge, da hirup mah tong dijieun ribet, hadapi dengan enjoy dan jongjon.
#aihsedap #KAW

KAW

other part